Gajić posle Slovana: Primili smo gol iz naše gluposti, podigao nas je razgovor u svlačionici

Fudbaler Crvene zvezde Milan Gajić kaže da je njegov pogodak došao kao nagrada za neke prethodne promašaje kod kojih nije imao sreće

Gajić je postigao treći gol Zvezde protiv Slovana iz Libereca u drugom kolu grupe L Lige Evrope u kom su crveno-beli pobedili sa 5:1.

Milan je dobro ispratio akciju Bena, u kojoj je Ben izgubio loptu posle driblinga na desnoj strani gde je bio Gajić i samo plasirao loptu pored istrčalog golmana Ngujena.

- Eto, posle dosta promašenih šansi konačno pogodak. Drago mi je da je došao baš u ovom trenutku. Slovan je jaka ekipa fizički, imaju ubojite kontre i pokazali su to protiv Genta, uspeli smo sve da iskontrolišemo, poveli 2:0, primili smo gol iz naše gluposti i posle se podigli posle dobrog razgovora u svlačionici - rekao je Gajić za Arenu sport posle meča.

Sledeći meč će možda biti još i važniji jer Zvezdi u Ligi Evrope sledi okršaj sa Gentom. Pre toga, ide i Superliga i meč sa Radnikom.

- Nastavljamo u šampionatu, gust raspored, profesionalci smo i imamo veliki fond igrača i taj meč u Surdulici će sigurno biti jedna priprema pred Gent. Onda se okrećemo tom meču na Marakani. Želimo novu pobedu i da prezimimo u Evropi - rekao je Gajić.

Video: Majstorija Kataija, Zvezda zakucala Liberec!

(Telegraf.rs)