Nišlije gube redom posle Partizana, Čukin preokret protiv Zmajeva, minimalac Mačve i "petarda" TSC-a

Nekoliko zanimljivih rezultata u subotnjim mečevima 14. kola

Foto: Arena Sport

Otkako su pobedili Partizan, fudbaleri Radničkog iz Niša ne znaju za trijumf u Superligi, a drugi vezani poraz zabeležili su na svom terenu protiv Radnika iz Surdulice od 1:0.

Milan Makarić je bio spretan i posle gužve u petercu Nišlija u 17. minutu doneo je vredan trijumf ekipi Slavoljuba Đorđevića koja polako, ali sigurno, beži iz opasne zone.

Ubedljiv trijumf ostvario je TSC koji je deklasirao Mladost iz Lučana u Senti sa čak 5:0. Pet različitih strelaca u redovima domaćina pogađalo je mrežu Lučanaca, a redom su se upisivali Milićević u 33, Petković u 43, Zec u 45, Banjac u 80 i Babić u 85. minutu.

Do druge pobede u sezoni stigli su i fudbaleri Mačve koji su u Šapcu savladali Javor sa 1:0 pogotkom Kolumbijca Ortiza u 81. minutu.

U malom beogradskom derbiju Čukarički je pobedio Voždovac sa 3:2 u meču punom preokreta. Domaćini su prvi poveli preko Birmančevića iz penala u 26, zatim Nišić u 32. i Putničanin u 58. preokrenuli na 1:2.

Ndiaje je u 68. izjednačio na 2:2, a trijumf Brđanima doneo Birmančević sa bele tačke u 85. posle igranja rukom štopera gostiju Milovića.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)