Dirljiva scena na Bombonjeri: Igrači Boke posvetili gol Maradoni, njegova ćerka se gušila u suzama

Emotivni trenutak za Dalmu koja je pratila meč iz očeve lože

Sudbina je valjda htela da prva naredna utakmica Boke Juniors posle smrti Dijega Armanda Maradone bude baš protiv Njuels Old Bojsa, takođe bivšeg kluba argentinskog čarobnjaka.

A na meču na "Bombonjeri" viđena je i jedna srceparajuća scena.

Boka je savladala Njuels sa 2:0 uz dva pogotka Edvina Kardone, a onaj prvi, iz prelepog slobodnog udarca, bio je ujedno i prvi gol na "Bombonjeri" od Maradonine smrti.

Utakmicu je u loži Dijega Maradone posmatrala njegova ćerka Dalma, koja je nekada često gledala Bokine utakmice u prisustvu svog oca.

Ovoga puta ona je u toj loži bila sama, a posle Kardoninog pogotka, svi igrači su dotrčali ispred lože, na teren spustili Maradonin dres sa brojem 10 i potom aplaudirali njegovoj ćerki.

Sve to je Dalmu slomilo, nije mogla da suzdrži emocije i snažno je zaplakala u tim trenucima, što možete videti u snimku na početku teksta.

Nažalost, navijači Boke zbog situacije sa korona virusom nisu imali priliku da se oproste od svog heroja, a zanimljivo da je tokom poluvremena gorelo svetlo samo u Maradoninoj loži u znak sećanja na Dijega.

Video: Mi smo umrli sa njim: Bolan oproštaj Argentinaca od legendarnog Maradone

(Telegraf.rs)