Ožegović prebrodio najgore, pušten je iz bolnice: Opisao nam 7 dana teške bitke sa korona virusom

- Hvala Bogu, dobro sam - poručuje fudbaler turske Adane

Foto: Telegraf.rs

Bivši napadač Partizana Ognjen Ožegović uspešno je prebrodio problem sa korona virusom i ovog ponedeljka je otpušten iz bolnice, pa će oporavak nastaviti u kućnim uslovima.

Vest o zdravstvenom stanju napadača turske Adane sa malim zakašnjenjem je stigla i do naše javnosti, jer se fudbaler još tokom vikenda osećao znatno bolje, iako i sam kaže da je protekla sedmica bila prilično kritična.

- Hvala Bogu, dobro sam, hvala što brinete - javio se Ognjen Ožegović na poziv Telegrafa.

- Upravo sam pušten iz bolnice i sve je u najboljem redu, ono najgore je iza mene. Vest o mom zdravstvenom stanju je stigla kasno do srpske javnosti, pa je došlo do zabune i male panike, a već tada je sve zapravo bilo gotovo - dodao je napadač.

Prošla sedmica ipak nije bila laka za Ožegovića.

- Primljen sam u bolnicu pre sedam dana i to u veoma lošem stanju, loše sam se osećao nekoliko dana. Na sreću, imao sam pravu negu lekara ovde i sve se završilo na najbolji način, pa ću od danas nastaviti oporavak kod kuće. Hvala na brizi svima koji su zvali i interesovali se za moje zdravlje - zaključio je Ognjen Ožegović.

Nenad Lalatović danas (16.00) gostuje s Vojvodinom u Nišu, i sve govori da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica. Kvota na Radnički je 2,95, na iks 3,25, a na Vojvodinu 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnićki Niš - Vojvodina.

Video: Nemanja Gudelj je zaraženi igrač Sevilje

(Telegraf.rs)