Lalatov džoker, igrač sa jednim bubregom, slavio kao Mesi: Miljanov pečat na Vošinu godinu iz snova

Sjajan dan za napadača Voše

Foto: Arena sport

Napadač Vojvodine Miljan Vukadinović bio je centralna figura gradskog derbija sa Proleterom, njegova dva gola su i rešila utakmicu, za miran zimski san "Lala" i Nenada Lalatovića.

Vukadinović, koji je ušao u igru na početku drugog poluvremena, potvrdio je dobru formu, napadački njuh i golgetersku veštinu. Sjajno svoj posao obavlja ovaj momak koji je, podsetimo i na taj deo njegovog života, izgubio jedan bubreg igrajući fudbal u Češkoj.

- Na jednoj utakmici sam izgubio bubreg. Udarac laktom između kuka i rebra. Žargonski, skinuo me je. Dve i po godine nisam šutnuo loptu. Jedva sam živu glavu izvukao. Tri operacije sam imao, zakomplikovalo se tu nešto, unutrašnja krvarenja... Baš je problem bio - ispričao je svoju muku Vukadinović za Mozzartsport.

On je tada dobio udarac laktom između kuka i rebra, dve i po godine. Prema sopstvenom priznanju, nije pipnuo loptu, imao je i unutrašnja krvarenja, tri operacije, ali se, srećom, postepeno vratio fudbalu.

Vukadinović je svoj peti gol ove sezone, prvi protiv Proletera, proslavio kao svojevremeno Leo Mesi u derbiju protiv Reala.

(Telegraf.rs)