"Nije imao sreće, mora mnogo toga da nauči": Zidan ispratio Luku Jovića u Ajntraht

Francuz ne zna ni koliko mu sada već bivši napadač ima godina...

Foto: twitter/@Realmting

Luka Jović bi ovog četvrtka trebalo da doputuje u Frankfurt na lekarske preglede posle kojih će biti promovisan kao novo pojačanje Ajntrahta.

U pitanju je pozajmica s pravom otkupa na kraju sezone, a trener Reala Zinedin Zidan kaže da još uvek nije zvanično obavešten o odlasku Srbina iz Madrida, iako je sve dogovoreno.

Legendarni Francuz, međutim, kroz redove objašnjava zašto Luka nije uspeo u Realu.

- On je još uvek sa nama, ništa mi nisu rekli, videćemo šta će se dogoditi. On je napadač koji postiže golove, to je ono što želimo od njega. Ima 21 godinu i još uvek je mlad. Možda nije imao mnogo sreće, imao je problema sa adaptacijom, povredama... Mora mnogo toga da nauči, ali njegovi kvaliteti će uvek biti tu - rekao je Zidan.

Zanimljivo da je Zidan pogrešio kada je rekao da "Jović ima tek 21 godinu" pošto je krajem decembra momak iz Bijeljine napunio 23.

Spomenimo na kraju i da će Real iz Madrida tokom pozajmice plaćati 80 odsto Jovićeve plate, a to je oko 8 miliona evra, dok će preostalih 2 miliona pokriti Ajntraht iz Frankfurta.

Video: Luka Jović dominirao na treningu Reala: Naoštren je da konačno pokaže pun potencijal u Madridu

Arsenal se u jednom trenutku nalazio blizu zone ispadanja, ali je pobeda u derbiju nad Čelsijem preokrenula stvari, usledila su još dva trijumfa, a večeras (21.00) protiv Kristal Palasa Tobdžije imaju priliku da vežu četvrtu pobedu u Premijer ligi. Kvota na keca je 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal – Kristal Palas

Barselona je posle penala eliminisala Sosijedad, a hoćemo li u finalu Superkupa Španije gledati El Klasiko znaćemo posle večerašnjeg (21.00) drugog polufinala Real – Bilbao. Kvota na Kraljevski klub je 1,72, dok je dupla šansa X2 2,11. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Bilbao

(Telegraf.rs)