Crna Gora otima Srbiji i Slobodana Tedića?

Barem tako pišu tamošnji mediji

Čukarički

Posle Uroša Đurđevića, fudbalska reprezentacija Srbije bi mogla da ostane bez još jednog fudbalera koji je nastupao za mladu selekciju Orlova - a koji je odlučio da zaigra za Crnu Goru.

U pitanju je Slobodan Tedić, bivši napadač Čukaričkog i član Mančester Sitija, tvrdi portal "CG Fudbal" koji, doduše, ne navodi detalje potencijalnog dogovora.

Tedić jeste odrastao u Novom Sadu, ali je rođen u Podgorici i to je karta na koju Crnogorci igraju. Trenutno je član Cvolea, na pozajmici iz Sitija, dok je prošao sve mlađe kategorije Orlova.

Veoma rano je dobio šansu i u prvom timu Čuke gde je bio prvi napadač i gde je pružao sjajne partije. Međutim, po odlasku u Holandiju nekako je nestao. Nije dao nijedan gol za Cvole, mada je imao i određenih problema sa povredom i koronom. Bio je čak i u bolnici...

>>> Titulu Mančester Sitija niko više ne dovodi u pitanje, a Građani u današnji (17.30) gradski derbi s Junajtedom ulaze kao apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,58, iks je 4,00, dok je dvojka čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

(Telegraf.rs)