Za Srbiju igra kao zmaj, ali to u Nemačkoj ne poštuju: Herta neće otkupiti Radonjića

Ofanzivni vezista je u dresu Herte od kada je zimus stigao u Berlin, odigrao samo pet utakmica: počeo je dve, a na tri je ušao s klupe.

Foto: Nikola Tomić

Nemanja Radonjić je odigrao odlično za reprezentaciju Srbije u martovskom ciklusu kvalifikacija za Prvenstvo sveta 2022, ali to nije dovoljno da dobije priliku i u Herti u koju je stigao iz Marselja na pozajmicu do kraja sezone.

Prema pisanju nemačkih medija ofanzivni vezista će se po završetku sezone vratiti u Francusku, jer su čelnici kluba iz Berlina odlučili da ne otkupe njegov ugovor.

Trener Pal Dardai je čelnicima kluba rekao da reprezentativac Srbije odlično radi na treninzima, ali je njegov kasni dolazak jedini problem što ne dobija veću minutažu.

Iskusni stručnjak je naveo da bi u narednim mečevima mogao da dobije priliku, ali da to neće puno promeniti odluku čelnika Herte, koji su procenili da je pet miliona evra, koliko traži Marselj, preveliko obeštećenje za 25-godišnje krilo.

S druge strane pojedini francuski mediji tvrde da trener ekipe s Velodroma Horhe Sampaoli s nestrpljenjem čeka Radonjićev povratak.

Ofanzivni vezista je u dresu Herte od kada je zimus stigao u Berlin, odigrao samo pet utakmica: počeo je dve, a na tri je ušao s klupe.

Video: Ovako se Orlovi pripremaju za Portugalce: Trening reprezentacije Srbije pred meč sa Portugalom

Siti je praktično osigurao titulu u Premijer ligi, i sada može da se posveti pohodu na trofej Lige šampiona, prvi u istoriji. Večeras (21.00) dočekuje Dortmund u prvom meču četvrtfinala, kvota na keca je 1,38, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Dortmund.

(Telegraf.rs)