Marakana osvanula prekrivena snegom, pa "zasijala" kao u avgustu: Sve je spremno za derbi

Crveno-beli u kratkom roku obezbedili odlične uslove za igru

Foto: crvenazvezdafk

Neće sneg, koji je u utorak veče iznenadio celu Srbiju, uticati na uslove igre u 164. večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana!

Iako je Marakana osvanula prekrivena snežnim pokrivačem, što je bio mali znak za zabrinutost oko pomenutih uslova, radnici u Ljutice Bogdana zaduženi za održavanje terena vrlo brzo su "uzeli lopate u šake" i očistili isti.

Iz tabora srpskog šampiona poručuju da sa terenom nema i da neće biti nikakvih problema, te da će uslovi za igru biti biti odlični. Pogotovo ako se uzme u obzir da najveći srpski stadion ima i grejače.

Sada je ostalo samo da se za potpuni spektakl pobrinu fudbaleri oba tima koji su u u seriji od 17 dobijenih mečeva, a  od kojih javnost očekuje najpre golove večeras od 18 časova.

Podsetimo, Zvezda ima devet bodova viška i u slučaju da ostane neporažena sasvim sigurno će osvojiti šampionsku titulu. Partizanu samo igra pobeda ukoliko želi koliko-toliko da finiš šampionata učini zanimljivim.

U nastavku pogledajte pogledajte i fotografije Marakane koja je bila pokrivena snegom, a koja je u kratkom roku "zasijala kao u avgustu."

Video: Stanković pred Čukarički: U odličnoj su formi, to su već nekoliko puta pokazali

(Telegraf.rs)