Zvezdi je podrška potrebnija nego ikad, a Delije zbog toga spremaju nešto dosad neviđeno na Marakani

Navijači crveno-belih spremaju novi vizuelni spektakl za subotu, kako bi igračima Zvezde ulili podršku pred ključni meč protiv Kairata

Printskrin: Youtube/FCRedStarBelgrade

Navijači Crvene zvezde nisu u najboljem raspoloženju posle starta sezone, jer su crveno-beli doživeli kiks u prvom kolu Superlige protiv Vojvodine, gde su igrali 0:0, a zatim i protiv Kairata na evropskoj premijeri, pošto su poraženi sa 2:1 u prvom meču na gostovanju u okviru 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Dugo su navijači Zvezde čekali da vide uživo svoje miljenike, a koliko su se uželeli svog stadiona i kluba, videlo se u prvom kolu protiv Vojvodine na Marakani, gde je bilo 20.000 navijača, uz novi spektakl na tribinama u režiji Delija, koje su imale specifičnu koreografiju, kao i pirotehnički šou.

Igračima Zvezde je posle kiksa u Kazahstanu podrška nikad potrebnija, jer već u sredu na Marakani igraju revanš protiv Kairata, gde je pobeda imperativ. Delije su to prepoznale i žele pred taj meč da im uliju dodatnu snagu. Tako već planiraju novi spektakl za subotu u 21.00, kada je na programu duel Zvezde i Mladosti iz Lučana u drugom kolu kvalifikacija.

Navijači Zvezde su osmislili da severna tribina stadiona na tom meču bude obojena u crveno-belo. Tribinu su tako podelili, da se na stadion ulazi tako da oni koji budu u beloj majici, budu na jednoj strani tribine prema istoku, a oni koji obuku crvenu, biće na delu severa koji je bliži zapadnoj tribini.

Ispred svakog ulaza je ostavljen i simbol crvene ili bele majice, tako da svi znaju na koji ulaz treba da uđu, kako bi bili deo spektakla i jedinstvenog vizalnog izgleda severne tribine.

Kako izgleda najava Delija za meč protiv Mladosti, pogledajte u priloženom videu.

Cene karata za meč Zvezda - Mladost Lučani

Sever – 300 dinara,

Istok – 400 dinara,

Zapad – 500 dinara,

VIP Zapad – 1000 dinara.

Cene za VIP lože su:

VIP 1 – 2000 dinara,

VIP 2 – 2000 dinara,

VIP Galerija – 3000 dinara (u VIP Galeriji je uključen i ketering).

Video: Crveno-beli opet gube: Dok je bio u Partizanu nije uspeo, a sad je u dresu Kairata dao gol Zvezdi

(Telegraf.rs)