Vučinić častio konobara 150€ i pitao ga je l' zadovoljan: Kad je čuo odgovor bio je u neviđenom šoku

Crnogorski fudbaler sigurno nije očekivao ovakav odgovor

Foto: AP/Tanjug

Nekadašnji crnogorski fudbaler, Mirko Vučinić već četiri godine nalazi se u zasluženoj igračkoj penziji. Nakon 18 godina profesionalnog bavljenja igrom i nastupa za Sutjesku, Leće, Romu, Juventus i Al Džaziru, rešio je da se posveti nekim drugim prioritetima.

Kao i većina ljudi, leto je iskoristio da se opusti i provede sa prijateljima, pa je putem svojih društvenih mreža podelio jednu zanimljivu anegdotu iz kafane ili diskoteke, gde je bio prilično iznenađen ponašanjem jednog od konobara.

- Večeras da se požalim. Bio sam u izlasku i pitam konobara "Jesam li ti šta dao, pošto sam popio?" On mi kaže da jesam 150 evra, na šta ga ja pitam "Je li mu to okej?" sa osmehom na licu, sa nadom da će mi se zahvaliti - počeo je priču Vučinić.

Odgovor ga je zaprepastio.

- On mi kaže "I jesam i nisam", na šta sam mu odgovorio da treba sram da ga bude. Sad ja vas pitam da ste na mom mestu šta biste vi odgovorili. Hvala unapred. Gde ide ovaj svet, majku ti j****. Pakao - zaključuje Vučinić.

Foto: Instagram / Printscreen / Mirko Vucinic

Da li je konobar pokušao da iskoristi situaciju ugledavši poznatu osobu ili je pak nešto drugo u pitanju, ostaje otvoreno.

Video: Hladan kao špricer: Pogledajte reakciju Zvezdana Terzića na Zvezdin žreb za Ligu Evrope

(Telegraf.rs)