Srbi doneli prvi gol Hetafeu protiv Atletika posle 10 godina, Suarez sve uništio za samo 13 minuta!

Od stative umalo do golmanovih ruku, ali na kraju u mreži - Srbi su napravili problem Atletiku, a videćemo šta će biti u nastavku

Fudbaleri Hetafea vodili su 1:0 u u šestom kolu Primere protiv Atletika u madridskog derbiju, za rezultat na semaforu zaslužni su bili srpski reprezentativci Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović, a onda su "jorgandžije" u završnici uspele da preokrene i slave sa 2:1.

Za 45 minuta, videli smo samo jedan šut u okvir gola, i to od strane "jorgandžija", ali onda je usledio još jedan od Hetafea koji je i bio presudni da se ne ode sa 0:0 na poluvreme.

Lopta je stigla do Nemanje Maksimovića na nekih 25 metara, a on je sa desne strane podigao centaršut ka kaznenom prostoru gde je naleteo Mitrović koji je glavom pogodio mrežu.

Od stative umalo do golmanovih ruku, ali na kraju u mreži - Srbi su napravili problem Atletiku.

Ovo je prvi postignuti gol Hetafea protiv Atletika nakon deset godina, jer su poslednji put zatresli mrežu ovog protivnika još 2011. godine kada su i slavili.

Sve se slomilo u 74. minutu kada je Karlos Alenja zaradio direktan crveni karton, a samo četiri minut kasnije je Luis Suarez na asistenciju Hermosa poravnao rezultat na 1:1.

Suarez je u prvom minutu nadoknade kompletirao svoj učinak i sebe direktno stavio kao glavnog krivca što Hetafe nije uzeo ni bod iz ovog duela.

Šime Vrsaljko je poslao pas, a Urugvajac je glavom smestio loptu u mrežu za konačnih 2:1 uz trenutno sačuvanu vodeću poziciju u Primeri.

Video: Fudbaleri Vojvodine tražili penal, sudija čekao odgovor iz VAR sobe: Asistencija je ubrzo stigla

(Telegraf.rs)