Šerif pomogao Rumunu da "zatvori" kladionicu: Uložio 50 dinara, pogodio nemoguće i zaradio bogatstvo

Neverovatan tiket iz Rumunije

Foto: Tanjug/AP, Twitter.com/Emishor

Moldavski Šerif je napravio neverovatan rezultat ove godine samim ulaskom u Ligu šampiona, a onda su i u elitnom takmičenju nastavili da prave čuda. Jedno od najvećih svakako je trijumf nad Real Madridom na Santjago Bernabeu od 2:1 fenomenalnim golom u 90. minutu.

Pre toga Šerif je savladao i Šahtjor na svom terenu, pa je sada na vrhu tabele sa šest bodova, tri više od Reala, a pet više od Intera i Šahtjora.

Uspeh Šerifa nije se slavio samo u Moldaviji, već i u susednoj Rumuniji, gde je jedan kladioničar pogodio nestvaran tiket sa kvotom od 12.000! Uložio je svega 2 leja (oko 50 dinara), a dobitak je nešto više od 4.400 evra!

Gađao je "u glavu" i pogodio tri tačna rezultata. Prognozirao je pobede gostiju od 2:1 u mečevima Real - Šerif, Milan - Atletiko Madrid i Lajpcig - Briž.

Tiket je ponosno objavio jedan od najpoznatijih rumunskih sportskih novinara Emanuel Rošu, koji je imao i pohvale na račun ovog "vidovitog" prognozera.

- Rumunski kockari su najbolji. Jedan od njih je genije! Tačni rezultati za Real - Šerif, Milan - Atletiko i Lajpcig Bruž, osvojio je više od 4.000 evra sa uloženih pola evra - napisao je on.

Foto: Twitter.com/Emishor
Video: Čekić u glavu Šerifa: Delije sa Severa poslale poruku gostima na Marakani

(Telegraf.rs)