Čuveni golman se u suzama povukao iz reprezentacije, i Mis EURO se oprostila od njega

Fabijanski u 36. godini rekao da je dosta

Printskrin: Instagram/martabarczok.official

Meč protiv San Marina u subotu veče bio je psolednji za legendarnog Lukaša Fabijanskog u dresu reprezentacije Poljske, te otuda nije čudo što je u suzama napustio teren u tom 57. minutu!

Golman Vest Hema je simbolično napustio teren u tom 57. minutu s obzrirom na to da mu je ovo bio 57. nastup u navionalnom timu Poljske. Podsetimo, on je još letos najavio kraj, takod a mu je ovaj duel, u kom je domaćin slavio sa 5:0, bio neka vrsta oproštaja.

Fabijanski je za Poljake debitovao 2006. godine i za sve ovo vreme igrao je na tri Evropska i dva Svetska prvenstva. Najveći uspeh u nacionalnom dresu je četvrtfinale EP 2016. godine, na kom je poljska navijačica marta Barcok osvojila titulu Mis EURO.

Upravo je Marta jedna od mnogih koja je putem društvenih mreža "ispratila" Fabijanskog u penziju,  s tim da je ovoga puta izsotala njena podrška sa tribina. Iskusni golman je, inače, dobio poruke podrške i čestitke od sadašnjih i bivši saigrača.

Što se tiče Poljske, oni će se očigldno sa Albanijom boriti za drugo mesto u grupi. Englezi su prvi sa 19, Albanci imaju 16, a Poljaci bod manje. Upravo ove dve seleckije u utorak igraju međusobni meč u Tirani.

Video: Heroj Radnika iz Surdulice u suzama posvetio pobedu ocu koji se boiri s koronom

(Telegraf.rs)