Zašto Zvezda u gradu od 2 miliona nema 10.000 redovnih na stadionu? Ovo je odgovor Dekija

Trener crveno-belih razume trenutnu situaciju, ali ističe da i navijači koji dođu na stadion prave fenomenalnu atmosferu

Foto: MN Press

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković osvrnuo se pred gostovanje Radniku iz Surdulice i na posetu koja je viđena na Marakani na poslednjem meču protiv Radničkog iz Niša, gde je zvanično bio prisutan 6.381 navijač.

Upravo to je posle meča jedna od glavnih tema među navijačima Zvezde, koji na forumima i društvenim mrežama pitaju šta je razlog slabije posete u sezoni, gde Zvezda beleži fenomenalne rezultate u Evropi, a u Superligi ima sve pobede i samo dva remija.

Kako to da u gradu od dva miliona stanovnika Zvezda u jednoj od istorijskih sezona nema bar 10.000 redovnih navijača na Marakani na svakom meču, bez obzira na protivnika? Upravo ovo pitanje postavili smo Dejanu Stankoviću, koji je našao opravdanje za slabiju posetu, ali je i nahvalio sve one koji su bili na meču protiv Radničkog iz Niša.

- Ja sam rekao sam posle prethodne utakmice da su igrači utakmice bili navijači, jer sam ih ja čuo svih 90 minuta. Za mene je bilo fenomenalno, koliko god da je bilo navijača ja sam prezadovoljan. Morate razumeti kakav je momenat, korona i sve ostalo što nas okružuje. Nije realno da očekujemo da na svaka tri dana bude pun stadion.

- Znaju oni da će nam protiv Midtjilanda i Ludogoreca trebati ogromna podrška, jer su to dve utakmice gde možemo da ispišemo istoriju Crvene zvezde. Trebaće nam veliki vetar u leđa i ne sumnjam da će on i biti. Koliko god da je ljudi došlo, meni je izgledalo fenomenalno, ja sam ih čuo sve vreme i oni su bili igrač utakmice - zaključio je Stanković.

U anketi možete da iskažete i vaše mišljenje šta je razlog što Zvezda ne može u Beogradu na svakoj utakmici.

Video: Stanković uleteo na teren da slavi izjednačenje: Pogledajte reakciju trenera Zvezde u derbiju

(Telegraf.rs)