Da li je moguće da su kladionice ovoliko ponizile Srbiju pred meč s Portugalcima?

Srbija u nedelju od 20.45 igra ključni meč za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru

Foto: Nikola Tomić

Fudbalska reprezentacija Srbije igra protiv Katara na Marakani prijateljski meč u Beogradu danas od 18 časova, ali kako i sam selektor kaže, mislima su već u Lisabonu, gde ih u nedelju od 20.45 čeka ključni duel plasman na Svetskoo prvenstvo.

Srbiji trenutno igra samo pobeda, a jedino u slučaju da Irska savlada Porugalce u četvrtak, Orlovima bi u Lisabonu odgovarao i remi.

Kladionice su već izašle sa ponudom, a oni koji veruju u Srbiju mogli bi i da profitiraju, pošto su Piksijevi Orlovi prilično potcenjeni u odnosu na Ronalda i ekipu.

Istina, Portugalci imaju jedan od najjačih timova u svojoj istoriji, njihovi igrači su zvezde najjačih evropskih klubova i igraju na svom terenu, ali kvota na Srbiju deluje kao da igraju protiv trećerazredne ekipe, a ne direktnog konkurenta za plasman na Svetsko prvenstvo.

Naime, kvota na pobedu Srbije iznosi čak 10 u svetskim kladionicama! Sa druge strane, na Portugalce je 1,35, dok je na remi kvota pet.

Na Orlovima je da dokažu bukmejkerima da greše, a nije isključeno i da će im ovo potcenjivanje dodatno uliti motiva u ključnom meču.

Video: Piksi potvrdio da su Lazović i Đuričić otpali: Psihički smo u Lisabonu, od toga ne možemo pobeći

(Telegraf.rs)