Ovo je Mihin prijatelj koji je umro od korone: Bio je otac bivšeg igrača Zvezde

Stefan Đorđević podelio je tužne vesti

https://www.instagram.com/djos91

Siniša Mihajlović je primio treću dozu vakcine, a tom prilikom je poručio da je jedan njegov prijatelj preminuo nedavno od posledica korona virusa, kao i da nije bio vakcinisan.

- Neophodno je vakcinisati se, to vam spašava život. Imao sam transplataciju, dobio sam treću dozu i sada sam dobro. Nažalost, prekjuče u Srbiji je preminuo moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro - rekao je Mihajlović.

U pitanju je otac poznatog fudbalera Stefana Đorđevića, koji je svojevremeno igrao i za Crvenu zvezdu, a trenutno je igrač Vojvodine.

On je na svom Instagram nalogu objavio tužnu vest.

- Da te volim najviše na svetu malo je reći, bio si i ostaćeš najbolji Taja. Najponosniji tvoj Stefke - napisao je on uz zajedničku fotografiju.

Stefan Đorđević igra na poziciji levog beka, tokom karijere je često igrao za timove koje je vodio Nenad Lalatović. Pored Vojvodine i Zvezde, igrao je u Spartaku, Banatu iz Zrenjanina, Proleteru iz Novog Sada, Voždovcu, Borcu iz Čačka, Radničkom iz Niša, kao i u Kataniji i Potenci iz Italije.

Video: Siniša Mihajlović u suzama: Vesti koje mu je saopštila mlađa ćerka su mu izazvale poplavu emocija!

(Telegraf.rs)