Iliev zadovoljan žrebom: "Ovo je protivnik po meri Partizana"

Sportski direktor crno-belih podsetio i na duel protiv slavnog češkog tima u sezoni kada je klub iz Humske ostvario najveći uspeh u svojoj istoriji

Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana igraće u šesnaestini finala Lige konferencija protiv Sparte iz Praga, određeno je žrebom u nionu.. S obzirom na moguće rivale koje su mogli da dobiju, može se reći da su crno-beli dobro prošli i da su dobili rivala "po meri".

Upravo to je poručio i sportski direktor Ivica Iliev, koji je zadovoljan žrebom, a koji je podsetio da je svojevremeno Partizan eliminisao Spartu iz Praga u 1966. godine na putu ka finalu Kupa evropskih šampiona, gde je u Pragu poražen sa 4:1, ali je u Humskoj slavio sa 5:0 i prošao dalje.

- Nijedan protivnik nije slab. Sve ekipe su dobre. Ovo je protivnik po meri Partizana. Zadovoljni smo sa žrebom. Izvukli smo ekipu sa velikom tradicijom sa kojom smo se u prošlosti sastajali i to na putu ka evropskom finalu. Radujemo se predstojećem duelu sa starim znancima - kratko je poručio sportski direktor kluba Ivica Iliev.

Video: Stanojević izgoreo od besa na Grobare: Sramota! Ne zaslužujemo titulu i ne znam da li ostajem trener

(Telegraf.rs)