Mozzart daje najveće kvote na svetu: Mančester Siti 1,70, Vest Hem 2,60, Roteram 1,50!

Nigde nećete da nađete veće

Foto: Tanjug/AP

Prvi dan Nove godine, u fudbalskom smislu, tradicionalno obeležavaju Englezi. Bukmejkeri Mozzarta spremili su zato tri kvote sa Ostrva koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. To su dvojke na Mančester Siti i vest Hem, odnosno jedinica na Roteram.

Uživajte i zaradite uz najveće kvote na planeti u Mozzartu

ARSENAL - MANČESTER SITI (SUBOTA, 13.30), DVOJKA 1,70

Arsenal se prošle sezone nije plasirao u evropsko takmičenje, što je bio potpuni fijasko za tim sa takvim potencijalom. Početak novog turnira u engleskoj Premijer ligi doneo je nadu u najbolje. Posle 19 kola momci Mikela Artete ostvarili su 11 pobeda i dva remija, i sa 35 bodova drže četvrto mesto na tabeli. Tobdžije su se u poslednja dva kola lako obračunale sa Lidsom (4:1) i Noričem (5:0). Danas ih očekuje najteži zadatak, jer im u goste dolazi lider Mančester Siti . Građani brišu sve pred sobom, pošto su posle 20 mečeva zabeležili 16 pobeda i dva nerešena ishoda. Sa 50 sakupljenih bodova igrači Pepa Gvardiole su osam koraka udaljeni od drugoplasiranog Čelsija.

KRISTAL PALAS - VEST HEM (SUBOTA, 18.30), DVOJKA 2,60

Kristal Palas opravdava ulaganja u igrački kadar i napreduje svakom novom sezonom. Početak Liga kupa bio je neuspešan za tim iz Londona, pošto je eliminisan u prvom kolu od Votforda (0:1). U šampionatu Engleske, Palas posle 19 duela ima pet trijumfa i osam remija, i zauzima 11. poziciju. Treba napomenuti da je londonski sastav imao jednake brojke datih i primljenih golova, po 27. Posle remija sa Sautemptonom (2:2), Orlovi su izgubili u gostima od Totenhema (0:3) i pobedili Norič (3:0) kod kuće. Danas imaju neugodnog rivala pred sobom, jer je Vest Hem u ovoj kampanji "porastao". Čekićari su dobro igrali u Ligi Evrope, prošli su kao prvi u grupi u plej-of, dok su u Premijer ligi posle 19 rundi zabeležili devet pobeda i četiri iksa, i petoplasirani su na tabeli.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

ROTERAM - BOLTON (SUBOTA, 16.00), KEC 1,50

Roteram je u aktuelnom šampionatu engleske Lige 1 sakupio 47 bodova i nalazi se na drugom mestu na tabeli, sa dva boda zaostatka za liderom Sanderlendom. Vredi istaći najbolju defanzivnu liniju treće lige, koja je u 23 kola primila samo 16 golova. Niz bez poraza od 21 meča prekinut je u prethodnom kolu, kada se desio minimalan poraz od Akringtona na strani. Danas je Roteram u prilici da se vrati na pobednički put jer ima posla sa Boltonom, koji je u donjem domu i malo je verovatno da će ove sezone da igra ozbiljnu ulogu. Do sada nekadašnji premijerligaš uspeva da se kloni borbe za opstanak, pošto je na 15. poziciji sa šest bodova prednosti u odnosu na crvenu zone. Na gostovanjima kuburi sa realizacijom, pošto je doživeo šest vezanih poraza u ligi bez datog gola.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)