Pevci sa Konteom naučili da lete: Sančez "ubio" Votford u 97, Totenhem juriša ka Ligi šampiona

Gosti iz Londona su ovo dobili uz veliku muk

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema i Votforda odigrali su na "Vikaridž roudu" veoma nezanimljiv meč u kom je gost iz Londona na kraju slavio sa 1:0 i to golom Davisona Sančeza u 97. minutu.

Otkad je Antonio Konte stigao u Totenhem oni odišu nekom novom i mnogo boljom energijom, očigledno je trener uspeo da ugradi pobednički duh u čitavu ekipu, što se moglo videti i protiv Votforda. Ovo je inače osmi premiejrligaški meč Kontea na klupi ekipe iz Londona, i osmi meč bez poraza!

Votford je praktično podigao belu zastavicu i držao je dignutom od samog početka meča, što su gosti iz Londona iskoristili tek u 97. minutu meča.

Pretili su preko Sona, Kejna, čak je i Regilon uputio jedan veoma opasan udarac, ali je Bakman sve branio na golu Votforda. Da bi konačno i Bakman morao da poklekne, dosuđen je slobodan udarac sa njegove desne strane, Son je bio kraj lopte, poslao je veoma oštar centaršut i na pravom mestu je bio Davison Sančez koji je loptu spakovao u mrežu.

Nastavio je Totenhem sjajne rezutlate u Premijer ligi, te su sada na petoj poziciji, dok je Votford ostao na 17. poziciji sa tri boda više od Barnlija, ali i sa dva meča više od većpomenutog rivala, koji se nalazi odmah ispod njih

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Stativa, pa prečka! Zvezda bez sreće protiv Totenhema u finišu prvog poluvremena

(Telegraf.rs)