Novi šok za Čelsi: Brajton opet uzeo bod "Plavcima" i završio njihovu šampionsku trku?

A puno su obećavali

Foto: Tanjug / AP

Iako se tek polako bliži kraj januara, borba za titulu u Premijer ligije, izgleda, gotova. Čelsije remizirao protiv Brajtona (1:1), čime su doveli u pitanje svoj statusa "konkurenta za titulu".

Brajton... Ekipa koja već drugi put u samo mesec dana uspeva da odigra nerešeno sa Čelsijem, čime ih najverovatnije izbacuje iz trke za titulu.

Ima tu i do Čelsija, koji već četiri utakmice u Premijer ligi ne zna za pobedu.

Naravno, ima još dosta da se igra, ali Sitijeva prednost od 12 bodova uz meč manje je veoma težak zalogaj za bilo koga trenutno u Premijer ligi.

Dobro je počeo Čelsi, poveli su već u 28. minutu preko Hakima Ziješa i tim rezultatom su i otilli na odmor. Osim tog gola, prvo poluvreme i nije bilo preterano atraktivno za gledanje.

U drugom, Brajton je preko Vebstera postigao brzi gol (u 60. minutu), da bi se onda malčice i zatvorili, te su odolevali napadima Čelsija. Menjao je Tuhel, krenuo je u ofanzivu, ali je remi sve što je mogao da dobije iz ovog meča.

Posle ovog meča, jedini realni konkurent Sitiju za tiulu je Liverpul, koji ima 11 bodova manje, ali i utakmicu manje od Građana.

Video: Golman Partizana Popović pred Spartu: Jesu najslabije ime, ali su čvrsti

(Telegraf.rs)