Partizan se ponosi mališanima na tribinama: "Dečija tribina" je pravo blago crno-belih

Klub iz Humske priredio je još jednu emisiju svojim navijačima

Foto: MN Press

Fudbalski klub Partizan svojim navijačima ovog utorka odlučio je da priredi još jednu epizodu "Magazina", koja je kao i inače objavljena na zvaničnom Jutjub kanalu kluba. Centralni deo pete epizode posvećen je “Dečijoj tribini”, akciji koja je nastala kao plod klupske borbe da se poništi odluka UEFA o zabrani prisustva publike na evropskim mečevima 2019. godine, a koja je izrasla u najlepši praznik ljubavi prema crno-belim bojama. 

Emocija koju mališani pokazuju kada se nađu na stadionu u Humskoj je nešto što je veoma često nemoguće opisati, pa je možda najbolje videti kako sve to izgleda, a upravo to su pokušali da dočaraju na Partizanovom zvaničnom klupskom kanalu.

Uz to u klubu su se potrudili da sve najnovije informacije iz tabora ekipe trenera Aleksandra Stanojevića,  kao i detalje sa priprema u Turskoj i izveštaj sa izborne Skupštine kluba na kojoj su nove petogodišnje mandate dobili predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura, stave na jedno mesto.

Pored toga, tu je i pregled odigranih pripremnih mečeva, kao i podsetnik na to šta sve fudbalere Partizana očekuje u februaru, mesecu koji će u dobroj meri odrediti u kom pravcu će krenuti 2022. godina i tekuća sezona.

Video: Vodi Bašakšehir, strelac je Epureanu: Gol u 44. minutu

(Telegraf.rs)