Saznajemo! Jovanović na korak od Izraela, Krstajić dovodi napadača Čuke za više od 1.000.000 evra

Kakav posao "Brđana"!

Foto: MN Press

Jedan od najboljih napadača u dosadašnjem toku Superlige, centarfor Čukaričkog, Đorđe Jovanović bi u narednih 24 sata trebalo da postane novi fudbaler ekipe Makabija iz Tel Aviva koju s klupe predvodi Mladen Krstajić. Kako Telegraf saznaje, pregovori su u završnog fazi, dok bi na ime obeštećenja "Brđanima" pripalo više od 1.000.000 evra.

Neverovatan posao, ukoliko se uzme u obzir i činjenica da je Jovanović stigao u Čukarički besplatno.

Jovanović je ove sezone stvario bio odličan u Superligi, odigrao je 15 utakmcia i postigao je nestvarnih 11 pogodaka, čime je zaslužio treće mesto na listi najboljih strelaca, gde su ispred njega samo Rikardo Gomeš i Aleksandar Katai.

Upravo zbog takve statistike, nekoliko klubova se ove zime raspitivalo za usluge ovog 22-godišnjeg napadača, pominjao se francuski Olimpik iz Marselja, međutim, ništa se konkretno nije desilo. Prelazni rok se završio u većini Evrope, dok isti u Izraelu traje do 3. Februara. Makabi je to iskoristio, poslao je ozbiljnu ponudu, te je stupio u poslednju fazu pregovora sa ovim igračem.

Ekipa Mladena Krstajića će na ovaj način dobiti sjajnog napadača, koji je mnogo obećavao, ali je tek sada krenuo da ispunjava svoj potencijal.

Video: Jovanović nastavlja teror u Superligi, protiv Radničkog postigao 11. gol u sezoni

(Telegraf.rs)