Dvojke na Liverpul i Čelsi su najveće na svetu u Mozzartu

Kvote na pobede Redsa u Londonu protiv Arsenala i Plavaca u Lilu su po 2,05

Foto: AP/Tanjug

Liga šampiona je u prvom planu i danas. Traže se preostala dva učesnika četvrtfinala Lige šampiona. Igraju se i zaostali mečevi Premijer lige. Bukmejkeri Mozzarta spremili su za sredu dve kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Kladioce će imati sjajne koeficijente na pobede engleskih giganata, Liverpula na Emiratima protiv Arsenala i Čelsija u Lilu. Obe su po 2,05.

LIL – ČELSI (SREDA, 20.30), DVOJKA 2,05

Plavci igraju iz inata. Roman Abramovič je na ledu zbog rata u Ukrajini, klub ispašta, još se traži novi kupac. Teška situacije je za trenera Tomasa Tuhela, ali Čelsi igra odlično u poslednje vreme, vezao je četiri pobede. Tim iz Londona brane titulu u Ligi šampiona, a na pragu je četvrtfinala posle trijumfa na Stamford Bridžu protiv Lila sa 2:0. Današnji revanš u Francuskoj nije formalnost, ali je teško očekivati da Doge mogu da izbace mnogo kvalitetniji londonski tim. U prvom meču pogotke za Čelsi postigli su Kai Haverc i Kristijan Pulišić. Tuhel u ovom revanšu neće moći da računa na Bena Čilvela, dok su male šanse da zaigraju roviti Kalum Hadson-Odoi i Ris Džejms. U tim se vraća kapiten Sesar Aspilikueta posle preležane bolesti, kao i njegov zemljak Markos Alonso. Tuhelov kolega Žoslen Gurvenek ima veliki razlog za brigu. Duel sa Čelsijem propustiće možda i najbolji igrač Doga, Portugalac Renato Sančes, koji će zbog povrede butine biti van stroja oko tri nedelje. Plavci su imali dobru uvertiru za današnji duel. Prethodnog vikenda su dobili Njukasl sa 1:0, dok je Lil razočarao, odigrao bez pogodaka protiv Sent Etjena na svom terenu. Lil je izgubio sva tri meča Lige šampiona sa Čelsijem. Osim duela pre tri nedelje u Londonu, Čelsi je dobio Doge dva puta u sezoni 2019/2020. Oba puta je bilo 2:1.

ARSENAL – LIVERPUL (SREDA, 21.15), DVOJKA 2,05

Strašan finiš nas očekuje u Premijer ligi – bitka Mančester Sitija i Liverpula za titulu. Posle remija (0:0) Građana u Londonu protiv Kristal Palasa u ponedeljak, četa Jirgena Klopa ima šansu da se približi samo bod lideru. Neće biti lako timu sa Enfilda jer gostuju sve boljem Arsenalu. Tobdžije su vezali pet pobeda u Premijer ligi, pa su na željenom četvrtom mestu, ali pre Mančester Junajteda, Vest Hema i Totenhema. Ove sezone ovi timovi su odigrali tri meča, a Liverpul je dva puta pobedio – u Premijer ligi sa 4:0 na Enfildu, dok su Redsi bili bolji u polufinalu Liga kupa. Posle 0:0 na Enfildu, u revanšu je bilo 2:0 za Mohameda Salaha i drugove. Liverpul je u strašnoj formi. Na 14 poslednjih mečeva dobio je 13, a izgubio je samo prošle nedelje od Intera u revanšu osmine Lige šampiona (0:1), ali je taj poraz bio bezbolan jer je u prvom meču u Milanu slavio sa 2:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)