Stanojević o premiranju Zvezdinih rivala: "Klub se bavi time"

Trener Partizana ističe da on kao sportista gleda svoj klub pre svega, ali da je ljudski da se nada kiksu večitog rivala

Trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je konferenciju za novinare pred meč protiv Čukaričkog koji je na programu u sredu od 18.05 u Humskoj, a tokom razgovora sa medijima dobio je pitanje i o premiranju protivnika Crvene zvezde.

Partizan šest kola pre kraja ima dva boda manje od večitog rivala i potreban mu je kiks crveno-belih, odnosno jedan njihov poraz ili dva remija.

Na društvenim mrežama su se pojavile i informacije da će Partizan premirati TSC, koji u sredu od 16 časova igra protiv Zvezde u Bačkoj Topoli, a novinare je interesovalo ima li Stanojević informacije o tome i kakav je njegov stav povodom toga.

- To o premiranju, to ne mogu o tome, to je stvar kluba, ne znam kako oni funkcionišu. Ja sam sportista, uvek gledam nas, imamo naredne dve utakmice izuzetno teške, fokusiraću se na nas i naravno nadate se, prirodno i ljudski je da se nadate, nadamo se da će se desiti nešto, da ne prejudiciramo. To oko premiranja je stvar kluba. Da ne pričam ja o svemu uvek, mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije, koliko ja imam informacije - rekao je Stanojević.

Video: Stanojević ušao u diskusiju s novinarima: Kažite mi da li je Zvezda nešto više zaslužila nego mi?!

(Telegraf.rs)