"Reakcija je bila glupa": Krstajić besneo i vikao na momka koji skuplja lopte, a onda ga zagrlio i izvinio se

Srpski trener je upisao najubedljiviju pobedu u Makabiju

Fudbaleri Makabija pobedili su Hapoel u derbiju Tel Aviva sa 5:0, a meč su obeležili srpski napadač Đorđe Jovanović sa dva gola, kao i trener Mladen Krstajić zbog incidenta sa skupljačem lopti.

Naime, bivši selektor Srbije je tokom prvog poluvremena vidno iznerviran prišao mladiću koji sakuplja lopte i potom vikao na njega jer nije pratio igru i brže ubacio loptu na teren.

Ipak, njegova nervoza nije imala osnova jer je tim ubedljivo slavio, a na kraju meča je govrio z amedije i pozvao dečaka kako bi mu se izvinio. Potom, Krstajić je zagrlio iprijateljski poljubio mladića u čelo i sve se završilo na najbolji način.

- Prva stvar, izvinjavam se zbog reakcije koja je bila glupa. Ti bi bio naš najbolji igrač na derbiju, izvini - rekao je Krstajić momku na engleskom, a onda pohvalio svoj tim.

- Izvanredna utakmica, koju je bilo teško igrati posle dva poraza, ali momci su pokazali snažan karakter. Sve je na kraju ispalo kako smo se nadali. Bio sam akter derbija u Srbiji, znam koliko tenzije nose ovakvi dueli, a voleo bih ako bismo mogli uvek da igramo ovako.

(Telegraf.rs)