Fudbalski zemljotres u Nemačkoj: Bajern krade Halanda Dortmundu?!

Sastanak sa Hasanom Salihamidžićem od sat vremena, kao i sastajanje Olivera Kanga sa Minom Rajolom dodatno pojačavaju glasine o spektakularnom transferu

Foto: Profimedia/BERND THISSEN / AFP / Profimedia

Erling Haland će ovog leta biti jedan od najtraženijih fudbalera sveta, a svetski giganti se otimaju o njega i pokušavaju na sve načine da ga privole da potpiše za njih.

Delovalo je da je sve dogovoreno između Halanda i Mančester Sitija, ali sada nemački Bild javlja da bi moglo da dođe do velikog preokreta i pravog fudbalskog zemljotresa u Nemačkoj.

Takav nije viđen osam godina, kada je Robert Levandovski prešao iz Dortmunda u Bajern.

Gigant sa Alijanc arene je često umeo da zada Dortmundu žestok udarac dovođenjem najboljih igrača, poptu Levandovskog, Humelsa, Gecea...

Haland bi bio novi žestok udarac za "Milionere".

Kako Bild navodi, Haland se u martu sastao sa Hasanom Salihamidžićem i pričali su sat vremena na sastanku. Takođe, Oliver Kan se sastao sa Minom Rajolom, agentom koji zastupa Norvežanina.

Bajern očigledno želi da se osigura jer su sve glasnije priče da bi Robert Levandovski ove sezone mogao da napusti klub. On inače ima ugovor do narednog leta, ali ne želi da ga produži, a očigledno bi Haland bio idealna zamena.

Video: Ko je Erling Haland?

(Telegraf.rs)