Pićini zaradio prvu opomenu od Zvezde: Italijan ispod očekivanja, igrači ljuti zbog izmotavanja na treninzima

Da li će ovakav čin prouzrokovati pozitivne ili negativne efekte kod Italijana

Foto: MN press

Kristijan Pićini je stigao u Crvenu zvezdu kao ogromno pojačanje iz Valensije, međutim, nije pokazao ni približno dobre partije u dresu crveno-belih, što je rezultiralo prvom "packom" od strane uprave, navodi MozzartSport.

Nije pokazao mnogo u crveno-belom dresu, ostaće upamćen solidan pokušaj protiv Rendžersa koji je odbranio Mekgregor, onda i prečka protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca, ali to bi bilo sve što je Italijan pružio otkad je stigao u Beograd.

Igrač njegovih afiniteta, njegovog CV-ja morao bi da bude oslonac i glavna uzdanica, jer je čak i Valensija za njega svojevremeno izdvojila svotu od 8.000.000 evra. Ipak, sve je to daleko od onoga što se očekuje.

Još jedna "mrlja" u njegovom dosadašnjem mandatu, pored vrhunskog udarca koji je odbranjen, jeste i to što je ušao rovit u meč sa Rendžersom u Beogradu, pa je tako i bio direktan krivac za izjednačujući pogodak škotske ekipe, ali je to i donelo nešto dobro - razigranijeg Milana Gajića.

Kako još navode izvori bliski klubu, Pićini ni na trenizima ne pruža zadovoljavajuće rezultate, jer se prečesto žali na bolove i u sred sesije traži masiranje i odmaranje, što rezultira i nezadovoljstvom kod ostatka ekipe.

Sve gorenavedeno je i više nego dovoljno da usledi prva "opomena" od strane kluba, posle koje, nadaju se na Marakani, dobiće rezultate i beka koji će moći da pravi razliku kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi.

Video: Bunker Metalca pukao: Ohi izjednačuje na kraju prvog poluvremena, prethodila prečka Pićinija

(Telegraf.rs)