"Okolina neka priča šta hoće, pošteno smo došli do duple krune": Borjan likovao za Telegraf

Kapiten Zvezde je uz ogroman broj emocija dočekao osvajanje ove duple krune

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da po drugi put uzastopno dođu do duple krune, pošto su slavili protiv Partizana u finalu Kupa sa 2:1. Heroj pobede jeste bio Aleksandar Katai sa dva pogotka, ali je i kapiten crveno-belih Milan Borjan u nekoliko navrata pokazao zašto je jedan od najboljih golmana u ligi.

Posle meča, utisci su uzavreli, kao i sama atmosfera na terenu, ali i na tribinama. Ipak, kada se podvuče linija, Zvezda je ta koja jeste i koja mora biti zadovoljnija, crveno-beli su po drugi put stigli do duple krune, koju su čekali celu jednu deceniju.

Milan Borjan, kapiten i golman Crvene zvezde, govorio je za Telegraf o utiscima, a iskoristio je priliku i da ponovo "potkači" najvećeg rivala, ili kako je on rekao "okolina".

- Utisak je osvojeni kup. Neverovatno, dupla kruna, druga godina za redom. Svaka čast momcima, za neverovatnu sezonu, kao što sam rekao ranije. Bilo je uspona i padova, ali pokazali smo da je Zvezda velika porodica. Okolina može da priča šta hoće, ali mi smo sve pošteno odradili, prošli kroz sve i svašta i uzeli duplu krunu. Čestitam svim Zvezdašima - rekao je golman Milan Borjan za Telegraf.

Video: Natho i Rikardo hteli da ostanu na dodeli Zvezdi, Urošević urlao na njih, žestoka svađa

(Telegraf.rs)