"Oh, moj Bože": Svi su šokirani zbog Halandovih medicinskih testova u Sitiju, pa čak i on sam

Norvežanin i dalje raste

Printskrin: Youtube/Man City

Erling Haland je ovog leta najveća transfer bomba, a njegov dolazak u Mančester Siti dodatno će ojačati tim Pepa Gvardiole, koji će bez sumnje biti glavni favorit i za Ligu šampiona i za Premijer ligu.

Haland je stigao u Siti iz Borusije Dortmund za svega 60 miliona evra, pošto je imao takvu otkupnu klauzulu u ugovoru sa "Milionerima".

Norvežanin je zbog obaveza u reprezentaciji u Ligi nacija, gde je igrao i sa Srbijom u grupi i gde je na četiri utakmica postigao pet golova, u Mančester stigao nešto kasnije.

Sada je predstavljen, dao je prvi intervju, obavio je i testiranja, a upravo tu je viđen jedan neverovatan podatak, koji je i njega šokirao.

Naime, utvrđeno je da je Haland visok 195,2 centimetra i to je za 1,2 centimetra više nego što je to bilo na poslednjem testiranju i po zvaničnim podacima koji su do sada postojali.

- Oh, moj Bože, porastao sam - rekao je 21-godišnji Haland nakon što su mu saopštili rezultate.

- Bio sam na 194 centimetra, mislim da ću sada prestati da rastem. Moj brat ima 195, nadam se da će sada stati uskoro - rekao je Haland.

Haland je u odnosu na prošlo leto nabacio osam kiilograma, jer kako kaže, radi mnogo vežba snage, ali u usto vreme vodi računa i o dijeti.

(Telegraf.rs)