Edin Džeko se emotivnom porukom oprostio od Kolarova: "Više si od saigrača i prijatelja"

Tokom duge karijere srpskog fudbalera, njih dvojica su se u stopu pratili

Foto: mely / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Aleksandar Kolarov danas je objavio da je stavio tačku na svoju veoma uspešnu karijeru, a igrač s kojim je proveo ubedljivo najviše dana tokom svoje profesionalne karijere je svakako Edin Džeko. Pratili su se Džeko i Kolarov u Mančester sitiju, Romi i Interu, pa i ne čudi što su u tako dobrim odnosima.

Džeko se sada oglasio na društvenim mrežama i napisao emotivnu poruku za srpskog fudbalera.

- Od Mančestera, preko Rima do Milana, zajedno smo prošli mnogo toga, i dobrog i lošeg. Dočekao si me u Mančesteru i pomogao mi da postanem deo porodice, onda su nam se putevi nakratko razdvojili, pa sam ja dočekao tebe u Rimu, a onda si otišao i dočekao me u Milanu, gde nas je fudbal i želja za pobedama ponovo spojila.

Kroz sve ove zajedničke godine, postao si mi mnogo više od prijatelja. Već nakon nekoliko meseci provedenih skupa u Mančesteru, nisi mi više bio tek saigrač, već drug, prijatelj, oslonac.

Foto: Tanjug/AP

Bio si tu za mene kada je trebalo, bio sam tu za tebe kada god sam trebao. Tvoji centaršutevi, moji golovi, poznavali smo jedan drugog na terenu, bolje nego iko i ne mogu ti opisati koliko mi je žao što te više nećemo gledati na terenu. Svi jednom moraju reći zbogom, a ja sam ponosan što sam imao priliku deliti svlačionicu s tobom, kroz moju karijeru i radovati se uspesima, titulama prvaka i zajedničkim golovima.

Više si od saigrača, više si od prijatelja, i to što se više nećemo sresti na terenu, neće promeniti ništa, jer ostaju zajedničke uspomene koje ćemo prepričavati našoj deci kada god se sretnemo, a sretaćemo se često.

Odmori se brate i uživaj! - stoji u poruci Edina Džeka.

Video: Sad mogu i u penziju: Pitanje novinara nateralo Kolarova da se nasmeje

(Telegraf.rs)