Evo kako su Terzić i čelnici Zvezde reagovali kada su saznali protivnika u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Može se reći da im je pao kamen sa srca

Fudbaleri Crvene zvezde saznali su rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Može se reći da su crveno-beli imali dosta sreće na žrebu, pošto će se u borbi za plej-of sastati sa pobednikom dvomeča između jermenskog Pjunika i ekipe Didelanža iz Luksemburga.

U prostorijama kluba, žreb su pomno pratili svi čelnici. Dozu ozbiljnosti posle izvučenog para zamenio je dobar duh, pošto su crveno-bele imali sreće na žrebu i dobili protivnika kojeg je moguće proći. Predsednik Zvezde, Zvezdan Terzić je sve propratio sa velikim osmehom na licu, baš kao i njegovi saradnici.

Oni su za klupsku televiziju prokomentarisali šanse Zvezde u potencijalnom okršaju sa jermenskim ili luksemburškim timom. Počasni predsednik Dragan Džajić je i te kako zadovoljan.

- Treba da budemo zadovoljni. Ovo su protivnici koje je, nadam se i trener Stanković kada je gledao žreb, priželjkivao. Naravno, iz iskustva kažem da uvek treba prvo skočiti, pa reći hop. Imamo dve utakmice, velike šanse i nadam se da će tako i biti. Za sada je sve lepo, dve utakmice, dve lepe pobede Zvezde. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tempu, važno je kako igramo prvenstvo, igraće u sve boljoj formi.

Pohvalio je Džajić i navijače, koji su bili vetar u leđa u ova prva dva kola.

- Navijači su uvek vetar u leđa. Letnje je vreme, u julu se odavno nije igralo, svi su zadovoljni tom podrškom, tako da nema sumnje da će biti tako i nadalje. Zvezdu krase navijači, koji su joj vetar u leđa. Ima tu ko treba da ih savetuje, ali tu su treneri koji imaju tu ulogu umesto mene.

I četvrta Zvezdina zvezda, Vladimir Petrović Pižon bio je srećan zbog ishoda žreba.

- Mislim da smo izvukli korektne protivnike. Dve ekipe koje sa kojima možemo da igramo i da se smatramo favoritima, ali ne smemo da se opustimo. Svaki protivnik može da napravi problem ako neko igra opušteno. Dobro je što se kod nas prvenstvo igra i što igrači već ulaze u formu. Dali su već devet golova, što je dobro, ali ih ne treba preterano hvaliti, već samo nastaviti i posle četiri utakmice će se odigrati ta peta u Evropi.

I on je prokomentarisao navijače na prve dve utakmice koje je Zvezda odigrala kod kuće.

- Na svakoj utakmici, nama je publika vetar u leđa, lepo je što su došli na ove prve dve utakmice i tako treba da se nastavi. Pravimo dobar tim i mislim da će Zvezda dobro igrati. 

Video: Stanković tešio Lekovića: Idemo dalje, nema veze, biće ih još u karijeri

(Telegraf.rs)