Jeziva scena: Pogledajte izbliza kako su vođe Grobara isponižavale fudbalere Partizana

Sramne scene podno južne tribine na kraju meča

Video: Da li su igrači Partizana sami skinuli dresove ili su im to tražili navijači?

Tužno je bilo biti navijač, a posebno igrač Partizana na kraju meča protiv AEK-a iz Larnake, gde su crno-beli u revanšu odigrali 2:2 i ispali iz kvalifikacija za Ligu Evrope. Mučna atmosfera tokom meča, kulminirala je na samom kraju, kada su se na meti najvatrenijih pristalica sa južne tribine našli igrači.

Navijači su ih ponizili kao nikada do tada, terali su ih da skandiraju protiv uprave, što oni nisu želeli, a nakon toga su iskalili frustraciju na njima.

Svima je odmah jasno da su igrači pogrešna adresa iza iskazivanje frustracija, ali to vrhu južne tribine i nekim maskiranim huliganima pod fantomkama nije bio problem.

Igrači su kao i uvek došli da pozdrave navijače, a da su znali šta bi doživeli, verovatno bi pobegli u tunel glavom bez obzira.

Međutim, došli su, a tamo su dočekani kao neprijatelji, iako su verovatno dali ono najbolje što mogu.

Na kraju, kada su odbili da pevaju protiv uprave, usledilo je psihičko maltretiranje. Uz uvrede su vraćeni ispred tribine, gde su "postrojeni" i stajali kao pokisli, dok su se oko njih na atletskoj stazi nalazili i neki maksirani huligani koji su im pretili?!

Neverovatno je da i policija nije reagovala i privela i udaljila lica koja su sa fantomkama na glavama najnormalnije silazila na atletsku stazu i pretila igračima, dok im nije bio problem da tokom meča upadaju na tribine i tuku obične navijače na istočnoj tribini.

Na kraju su igrači morali da poskidaju dresove i da se posle "čitanja bukvice" goli, poniženi i pokisli upute u svlačionicu.

Tu nije bio kraj maltretiranju, pošto su im nakon toga navijači lupali na prozore i nastavili psihički da ih uznemiravaju.

Teško da postoji bolja reč da se opiše ovaj skandal, koji izbliza možete da vidite i u galeriji. Dno dna.

Partizan će posle ispadanja iz Lige Evrope igrati u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija, a protivnik će mu biti malteški Hamrun koji je iznenadio Levski u Sofiji.

Ceh za ispadanje platio je trener Ilija Stolica, koji je dobio otkaz, pa će crno-beli sa novim trenerom nastaviti sezonu. Za sada su dva najozbiljnija kandidata, Savo Milošević i Aleksandar Vuković, prema saznanjima Telegrafa.

Video: Pogledajte izbliza sukob Grobara sa policijom na meču sa AEK-om

(Telegraf.rs)