Scene agonije na Marakani, igrači Zvezde u suzama i šoku: Jedan najteže podneo poraz, a nije Pavkov

Jedno od najtužnijih večeri za ovu generaciju crveno-belih

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su šokantno ispadanje od Makabija iz Haife na Marakani, pošto su u revanšu pred krcatim stadionom odigrali 2:2. Imala je Zvezda sve u svojim rukama, fenomenalnu atmosferu na stadionu i vođstvo od 2:0, ali su dva "pomračenja" u sudijskoj nadoknadi prvog i drugog poluvremena presudila crveno-belima.

Tragičari su bili oni koji su često u prošlosti bili heroji i koji su svojim igrama zadužili Zvezdu toliko da im gotovo niko nije zamerio.

To je fudbal i dešava se. Najpre je Milan Borjan, neposredno nakon što je odbranio penal i doveo atmosferu na Marakani do usijanja, nekoliko sekundi kasnije primio gol sa preko 30 metara gde mu je lopta prošla ispod ruke.

A onda je u 90. minutu usledio totalni šok, kada je Milan Pavkov postigao autogol i onemogućio Zvezdu da igra Ligu šampiona.

Posle meča igrači su bili neutešni, što se moglo videti i na fotografijama.

Mnogi od njih su popadali na travu i plakali. Suze su mogle da se vide i kod tragičara Pavkova, koga je ispred navijača tešio Milan Borjan.

Ali, najteže je, sudeći po fotografijama, bilo Aleksandru Dragoviću, koji je najpre ostao dugo da leži na travi, da bi i ispred navijača na severnoj tribini sa suzama u očima i nevericom na licu nemo posmatrao, a takođe su u očima mogle da se vide i suze.

Teško je bilo i Aleksandru Kataiju, koji je takođe dugo ležao na travi nepomično, sa rukama preko lica.

Pogledajte i kako je to izgledalo u galeriji:

Video: Delije uz baklje pozdravile igrače posle bolnog ispadanja: Ne prazni se sever i posle neuspeha

(Telegraf.rs)