Mitrović posle meča izgledao kao da je bio u ratu: Kadar koji najbolje pokazuje koliko voli Srbiju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neverovatan meč je ponovo odigrao najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije, a imao je i posledice po završetku utakmice

Printskrin: Twitter.com/@tv2sport

Aleksandar Mitrović u bukvalnom smislu "gine" za Srbiju! Kada nosi dres reprezentacije, on ostavlja srce i dušu, krv i znoj na terenu.

I na ovoj utakmici je "Mitrogol" opravdao taj nadimak i postigao je drugi pogodak na utakmici kojim je duplirao vođstvo protiv Norveške u Oslu i postavio konačnih 2:0.

Mitrović je samo tri dana ranije protiv Švedske dao tri gola, tada je meč završio hramajući jer je dobio udarac, pa je morao da napusti teren.

Ipak, za momka takve snage i takvog karaktera, nije se postavljalo pitanje da li će zaigrati u Oslu.

I ponovo je ostavio srce na terenu, a posle meča je ponovo hramao.

U momentu kada je trebalo da stane pred TV kamere i da izjavu posle meča, moglo se videti i da oko noge ima veliki zavoj koji mu je otežavao hodanje.

Izgledao je kao vojnik koji izlazi iz bitke ranjen. Mitrovića često rivali udaraju i tuku tokom utakmice, jer je to nekada i jedini način da ga zaustave, a posledice su vidjive posle meča.

Međutim, ni sada ga nisu zaustavili jer je postigao gol i došao do jubilarnog 50. u dresu reprezentacije Srbije, čime je samo nastavio da uvećava svoj rekord.

Video: Tako je deco, tako se peva himna Srbije: Mališani na meču Srbija - Švedska zagrmeli Bože pravde

(Telegraf.rs)