Čovek koji je promenio Partizan: Humska dugo skandirala Gordanu Petriću posle Kelna

"Ja sam tu samo da uprostim neke stvari ekipi", skromno veli Petrić

Nema više nikakvih nedoumica, nije ih, za one koji vide, ni bilo prethodnih nedelja - Gordan Petrić je idealno rešenje za klupu Partizana.

Čovek je preoporodio tim!

Crno-beli su ekipa koja dobija velike evropske bitke u nizu, pobeđuje nemački tim dva puta bez primljenog gola. Igračima, razume se, veliki naklon za sve što pružaju, i to će vam i sam Petrić reći. Prvi će njima zahvaliti, pa tek onda na sebe preuzeti zasluge, ako i to uopšte može od svoje skromnosti i mirne glave koja ne dopušta da je bilo šta uznese.

Kod Gordana reč euforija ne postoji u vokabularu, nema ni potonuća kad ne ide. Razume fudbal onako kako mora da ga razume, kao jednu najobičniju igru dva tima.

Za sve što je dosad doneo Parizanu zaslužio je ovacije, i dobio ih je na kraju meča u Humskoj koja je pevala njemu u čast (snimak gore).

Ali za Petrića ovacije su prolazna stvar...

- Bile su ovacije i kada sam bio igrač ovde, pa su me posle terali iz kluba. Treba da skandiraju igračima, to sam i pokazivao sa terena. Ja sam tu samo da uprostim neke stvari ekipi. Kažem, bio sam tu i kada su ovacije i pljuvanja. To me ne opterećuje - sa ravnom linijom u glasu kaže miljenik navijača.

(Telegraf.rs)