Bazen, 3 sprata, garaža za 20 vozila: Ronaldo kupio najskuplju vilu u Portugalu, pogledajte kako izgleda

Završni radovi se očekuju početkom 2023. godine

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo kupio je najskuplju vilu u Portugaliji i za nju je izdvojio sumu od 20 miliona evra, uz napomenu da će troškovi do kraja izgradnje da narastu za još pet miliona!

Ronaldo već ima vilu u Madeiri, gde svako od članova porodice ima jedan sprat za sebe, ali je sada odlučio da napravio dom za sebe, Georginu i decu na 40 kilometara od Lisabona.

Luksuzna Ronaldova vila nalazi se na portugalskoj rivijeri "Quinta da Marinha", nalazi se na 2729 kvadratnih metara i ima tri sprata. Takođe, tu su vrtovi, bazen koji se greje, te garaže u koje može da stane oko 20 automobila.

Prema navodima medija, Ronaldova nova vila trebalo bi definitivno da bude završena početkom 2023. godine - što je podgrejalo nade navijača Sportinga da bi Kristijano mogao da se vrati u ovaj klub i tu završi karijeru.

Inače, Ronaldo je u Mančesteru na korištenje dobio višemilionsku vilu koja ima sedam spavaćih soba, kao i visokotehnološki fitnes kompleks sa bazenom i đakuzijem u kojima se Portugalac opušta nakon napornog treninga.

Međutim, tu vilu od šest miliona napustio je i prešao u duplo jeftiniju zbog ovaca koje su ga uznemiravale. Njegovo imanje se "graničilo" sa državnim zemljištem na kom je skoro svakog jutra boravilo stdao ovaca, a koje je glasnim blejanjem budilo Portugalca i njegovu porodicu.

Video: Ronaldo je duplo bogatiji od Novaka Đokovića: Izbezumićete se od podataka o Kristijanovom imovini

(Telegraf.rs)