Hrvati o Borjanu: "Taj zvezdaš iz Knina koštao je Zvezdu Evrope, kiksirao pred Hrvatsku"

Kapiten Zvezde "nije po meri" hrvatske javnosti

Foto: crvenazvezdafk

Ne vole Hrvati Milana Borjana, u to nema sumnje! Pre svega zbog njegovih patriotskih izjava kojima je poručio da je rođen u Republici Srpskoj Krajini, te je zbog toga, barem po rečima tamošnjih medija, postao kontroverzna osoba!

Otuda i ne čudi što ga konstantno nazivaju "zvezdaš iz Knina", što je bio i slučaj posle ispadanja crveno-belih od Monaka kada se "našao" na naslovnoj strani portala "Index."

- Veliki kiks zvezdaša iz Knina uoči Hrvatske. Koštao je Zvezdu u Evropi - piše pomenuti portal koji je Borjanu namenio još jedan tekst:

- Taj zvezdaš iz Knina, inače kanadski reprezentativac, i sam je kiksom dao svoj obol Zvezdinom porazu kojim se beogradski klub zacementirao ne četvrtom mestu LE, oglasio se nakon utakmice nezadovoljan porazom i oproštajem od Evrope.

To se, pre svega, odnosilo na Borjanovu izjavu vezanu za VAR i gol koji je Zvezdi poništen pri rezultatu 3:1 za domaćina.

- VAR ubija fudbal, strast, energiju, radost, ali, šta da se radi, bio je ofsajd. Sigurno da bi nam taj gol dao dodatnu energiju, ali danas nije bio naš dan. Nastavljamo dalje.

Podsetimo, Borjan će na Mundijalu u Katari igrati protiv selekcije Hrvatske, a sa njima su u grupi još Belgija i Maroko.

Video: Nije dobro, moramo da znamo čiji grb nosimo: Borjan posle novog evro poraza Zvezde

(Telegraf.rs)