Srpski fudbaler koji nastupa za Farska Ostrva golom doneo remi svom timu u meču protiv tzv. Kosova

Stefan Radosavljević bio je strelac u prijateljskom susretu dve ekipe

Fudbaleri Farskih Ostrva danas su odigrali prijateljski susret sa tzv. Kosovom, gde mogu da zahvale igraču iz naše zemlje za "izbegavanje" neprijatnog poraza na stadionu "Fadilj Vokri" u Prištini - 1:1 (0:0).

Naime, posle gola Bislimija kojim je naša južna srpska pokrajina stigla do prednosti u 64. minutu usledio je hladan tuš, pošto su Farani šokirali i na kraju postavili konačan rezultat.

Strelac gola bio je Stefan Radosavljević u 77. minutu. Ovaj momak nastupa za Farska Ostrva, iako je rođen u Beogradu, pošto je u ranoj mladosti otputovao na ovo daleko mesto, gde je prošao mlađe selekcije u klubovima iz Toršavna.

Trenutno je član HB Toršavna, koji je nama dobro poznat kao protivnik srpskih klubova iz evrokvalifikacija. Prethodno je igrao u gradskom rivalu, timu B36 iz Toršavna, kao i TV Tverejriju i TB Rejnu.

Visok je 181 centimetar, rođen je 8. septembra 2000. godine, a igra na poziciji ofanzivnog veznog igrača. Njegov gol protiv tzv. Kosova, koji je doneo remi Faranima, možete pogledati u snimku na početku vesti.

Video: Sportcast Telegraf #SO1: Pa dobro, sigurno: Fuca, katar i još ponešto - gost Marko Đurovski

(Telegraf.rs)