Legendarni fudbaler i trener Partizana posetio klub: Jokanović odgledao trening crno-belih prvotimaca

On je poprilično omiljen među navijačima Partizana

Foto: FK Partizan

Tokom leta se potajno šuškalo da bi Slaviša Jokanović mogao da nasledi Aleksandra Stanojevića u Humskoj i ponovo zaduži trenersku opremu crno-belih. Do saradnje nije došlo, a Partizan je od tada promenio dva trenera, od kojih je trenutni i nekadašnji saigrač Jokanovića iz crno-belog dresa.

Jokanovića je put umesto u Srbiju, odveo do Rusije gde predvodi ekipu Dinama iz Moskve, nakon što je, slobodno se može reći, pravio čuda u Engleskoj sa ekipama Votforda i Fulama.

On je pauzu u prvenstvu odlučio da iskoristi tako što je posetio svog nekadašnjeg saigrača, a trenutnog trenera Partizana, Gordana Petrića, dok je ta poseta ovekovečena i fotografijom koja je osvanula na zvaničnom Tviter nalogu Partizana.

- I u novoj godini, poznata i draga lica u Humskoj. Trening prvog tima posetio je bivši igrač, a sada trener, Slaviša Jokanović. Tokom posete napravljena je zajednička fotografija sa šefom struke FK Partizan, Gordanom Petrićem i članom Upravnog odbora, Goranom Pandurovićem - stoji kao kratki opis uz fotografiju.

Podsetimo, Jokanović je u Partizanu kao igrač nastupao od 1990. do 1993. godine, dok je kao trener klub vodio od 2007. do 2009. godine, i za to vreme je uspeo da osvoji dve duple krune sa ovom ekipom.

(Telegraf.rs)