GAT dobio Partizan, pa poklekao na svom terenu: Novosađani bez novog čuda, TSC slavio u derbiju Vojvodine

Vreme čitanja: oko 1 min.

Fudbaleri Mladosti su imali prednost, ali nisu mogli da je sačuvaju do kraja meča, štaviše, ni do kraja prvog poluvremena

Fudbaleri Mladosti GAT iz Novog Sada nisu mogli da nastave sa dobrim partijama posle pobede nad Partizanom (4:0), te su u meču 22. kola poraženi od TSC-a sa 2:1 u mini-derbiju Vojvodine.

GAT je odigrao veoma dobru utakmicu protiv Partizana, praktično su ponizili crno-bele na njihovom stadionu sa 4:0, ali to nisu ponovili i na svom terenu u meču protiv ekipe iz Bačke Topole. Ipak, dobro je počela Mladost utakmicu.

Već u 11. minutu meča je Đorđe Denić postigao gol za 1:0, nakon što je Roman Gal pravio čuda po šesnaestercu. Međutim, nije dugo trajala radost ekipe iz Novog Sada, pošto je VAR reagovao samo nekoliko minuta kasnije.

Ilić je odigrao rukom u svom šesnaestercu, iako je sudija rekao da se igra nastavi, VAR je reagovao i dosudio je penal koji je Ifet Đakovac iskoristio u 15. minutu.

Nije tu bio kraj golova u prvom poluvremenu. U nastavku ovog dela igre, Petar Ratkov je uspeo da postigne gol u 31. minutu meča za 2:1, čime su kompletirali preokret. Mladost se ponadala da može da dođe do preokreta, međutim, u 41. minutu je crveni karton dobio Emanuel Hakman posle još jedne konsultacije sa VAR tehnologijom.

Video: Grobari aplauzima ispratili igrače Partizana posle sramnog poraza od 0:4 protiv Mladosti

(Telegraf.rs)