Urnebesno: Javor u Ivanjici čeka Zvezdu, a najavio ih je scenom iz kultnog filma: "Danas u našem gradu..:"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ivanjičani su bez premca jedni od najzanimljivijih klubova na društvenim mrežama

Foto: MN Press

Fudbaleri Javora su odlično započeli prolećni deo sezone na odličan način, uspeli su da zabeleže dve pobede i jedan remi, ali će najteži ispit do sada imati u vidu Crvene zvezde, koja će od 14 časova gostovati u Ivanjici.

Javor je ove sezone već pokazao da može da skine skalp i najjačima u prvenstvu, pošto su u Humskoj odigrali 3:3 protiv domaćeg Partizana, a sada se nadaju i da će uspeti da se revanširaju Zvezdi za poraz u prvom meču ove dve ekipe u sezoni.

To je ujedno bio i trenerski debi Miloša Milojevića na klupi kluba iz Ljutice Bogdana 1a. Tada je Zvezda slavila sa 4:1, a sada se ekipa koju s klupe predvodi Mladen Dodić nada novom iznenađenju i nastavku serije dobrih rezultata, kojoj prethode i dve pobede protiv GAT-a, Spartaka, kao i remija protiv Radničkog 1923.

U susret meču, administrator Tviter naloga ekipe Javora je odlučio da podeli scenu iz kultnog filma "Lajanje na zvezde", koji je nastao prema romanu Milovana Vitezovića, a gde se pominje upravo ekipa Crvene zvezde, koja tada navodno gostuje u malom, provincijskom gradu, gde je smeštena i radnja samog filma

Video: Javoru ostala 3 boda u Ivanjici zahvaljujući autogolu igrača Spartaka

(Telegraf.rs)