Milojević kritikovao teren u Ivanjici i sa mnogo samopuzdanja najavio 169. večiti derbi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Trener Zvezde istakao da je njegov tim zasluženo pobedio

Printskrin: Youtube/Zvezda TV

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević rekao je posle meča da je zadovoljan pobedom i pristupom svojih igrača u trijumfu nad Javorom od 2:0 koji je bio uvertira za 169. večiti derbi.

On je apostrofirao i loš teren u Ivanjici i istakao nadu da će on biti popravljen, jer je to u interesu srpskog fudbala.

- Mislim da smo odigrali dobar meč u uslovima koji su bili ponuđeni, svaka čast momcima, nije lako prilagoditi se uslovima i kontrolisati utakmicu na ovakvom terenu protiv čvrste ekipe kao što je Javor, ostaje žal što nije bilo još jedan gol iz prekida, ali mislim da je odnos bio dobar i motivacija i da smo zasluženo slavili - rekao je Milojević, a zatim se osvrnuo na teren.

- Mislim da je u interesu srpskog fudbala da to bude drugačij bude bolji teren, imaju prvoligaša, lep kraj je ovde, mislim da mogu da ponude mnogo više i da teren bude bolji, mislim da je to samo zbog nas, to je i zbog njih i zbog srpskog fudbala. Ne volim kada u pripremi utakmice razmišljam da li će nam teren dati da radimo ono što želimo. Svaka čast momcima, prilagodili su se, imamo kvalitet i uz malo sreće mogli smo i ubedljivije da slavimo.

Dao je kratak komentar i pred predstojeći večiti derbi.

- Ovakav pristup nam treba za svaku utakmicu. Znamo kakvu utakmicu imamo sledeće nedelje, moramo da učinimo sve zvezdaše ponosnim na toj utakmici i da damo 150 odsto i da zajedno slavimo - rekao je Milojević i poslao poruku navijačima Zvezde.

- Svakako, bez obzira na uslove, kakav god da je teren na strani, mi imamo navijače koji poprave to za 20 posto, jer imamo vetar u leđa kada je teško, nadam se da će popuniti Marakanu u petak za večiti derbi - zaključio je on u intervjuu za Zvezda TV posle meča.

Video: Neverovatan gol Zvezde: Katai pogodio Pešića u rame, lopta otišla u gol

(Telegraf.rs)