"Bio sam 80 % siguran da ću u ovom prelaznom roku završiti u Partizanu, to je moja neostvarena želja"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto u Humskoj, Dražić je završio u Surdulici

Printskrin: Youtube/Zagłębie Lubin

Srpski napadač Dejan Dražić vratio se ove zime u Superligu, odakle je otišao sada već davne 2015. godine kao član OFK Beograda!

Možda pomalo i neočekivano "srpski El Šaravi", kako Dražića zovu, pojačao je poslednjeplasirani tim domaćeg šampiona Radnik iz Surdulice, mada je u razgovoru za "Sportski žurnal" potvrdio da je bio ubeđen da će zaigrati u Partizanu.

- Istina je to, uvek je postojala konekcija između Partizana i mog agenta. U ovom prelaznom roku 80 odsto sam bio siguran da ću završiti u Partizanu. Zašto? Bio sam slobodan kao ptica na grani, a ne tako davno su hteli da plate 500-600.000 evra obeštećenja za mene. Ipak, nisam obukao crno-beli dres i srećan sam u Radniku - rekao je Dražić i dodao:

- Toliko pregovora je bilo i uvek je negde zapinjalo. U Humskoj sam naučio fudbalsku azbuku, zna se i kako smo se rastali, još u školi… Dokazao sam se u OFK Beogradu. Partizan je moj dečački neostvareni san.

Dražić je 2015. iz OFK Beograda prešao u Seltu. Potom je igrao za B tim pomenutog kluba i Valjadolid, pre nego štop je otišao u Slovan iz Bratislave. Nastupa je za Zaglebje, Honved i Bodrumspor.

Video: Petrić o nasledniku na klupi Partizana: Mogao bi to da bude Duljaj ili Nađ, tu je i Sale Ilić

(Telegraf.rs)