Lazetić ne obraća pažnju što je TSC ispred Partizana: "Da je gotovo 37. kolo, bio bih zadovoljan"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trener tima iz Bačke Topole ističe da je posao tek pred njegovim sastavom

Foto: Arena sport

Trener fudbalera TSC-a, Žarko Lazetić izjavio je danas da ga ne zanima trenutni plasman na tabeli i da ekipa ne bi smela da se zanosi.

Nakon pobede TSC-a nad Spartakom i poraza Partizana od Radnika u Beogradu, tim iz Bačke Topole je izbio na drugo mesto na tabeli Superlige Srbije.

- Prezadovoljan sam, jer je ispalo rutinski, i to je dokaz da smo kao tim porasli i da napredujemo, a to mi je najvažnije. Kada smo imali sličnu situaciju u prošlosti, takozvane unapred dobijene utakmice, imali smo mnogo problema sa ovakvim ekipama. Sada smo dominirali, dozvolili protivniku tri šuta ka našem golu, napravili mnogo šansi i držali sve pod kontrolom - rekao je Lazetić.

Nije gotovo, ima još mnogo da se igra u Superligi Srbije, a tri ekipe konkurišu za to drugo mesto.

- Da li sam zadovoljan što smo drugi? Da je 37. kolo završeno - bio bih. Ovako niti gledam tabelu, niti me zanima, niti se zanosimo. Od prvog kola imamo iste ciljeve, da izborimo Evropu, da napredujemo i da idemo na pobedu svaku utakmicu. Činjenica je da smo na dobrom putu i da nas ništa neće pomeriti iz koloseka, od stvari na koje možemo da utičemo, a to je dobar trening, igra na pobedu i gol više u svakoj utakmici - izjavio je Lazetić za Mozzart Sport.

Video: Lazetić: Dočekao sam i to da kažem hvala sudijama iz VAR sobe

(Telegraf.rs / Tanjug.rs)