Alveš iz zatvora poslao emotivno pismo bivšoj ženi: "Voleo bi da ovi redovi govore o ljubavi i sreći"

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje se nada da bi mogli da budu zajedno jednog dana...

Foto: Gabriel Marques / KCS Presse / Profimedia

Legendarni brazilski fudbaler Dani Alveš, koji je trenutno u zatvoru zbog sumnje da je silovao devojku u jednom noćnom klubu, napisao je "iza rešetaka" pismo ko je je poslao svojoj donedavnog ženi.

Alveš je krajem decembra zatvoren i čeka ga suđenje, a pre nekoliko dana majka njegove dece Joana Sanc je priznala javnosti da ga je ostavila, odnosno da su se zvanično rastali.

- Voleo bi da redovi govore o ljubavi i sreći, ali to nije tako - počeo je Alveš svoje pismo:

- Draga moja Joana. Bilo je to skoro osam godina sa puno ljubavi, naklonosti, poštovanja i uzajamne brige. Posebno poslednjih nekoliko godina. Žao mi je zbog tvoje odluke. Ti i moja desca ste bili najbolja stvar koja mi se desila u životu. Zajedno smo rasli od dana kada smo se upoznali.

Priznao je da Brazilac da zatvara poglavlje života koje je počelo 18. maja 2015. godine i ističe da će uvek voleti svoju bivšu suprugu.

- Sada, u ovim vremenima, žao mi je zbog vaše odluke i nadam se da će nam život dati još jednu priliku da se ponovo volimo. Razumem bol izazvan nepravednom situacijom u kojoj se nalazimo i razumem da nisi mogla da se nosiš sa ovim pritiskom.

- Događaji za koje sam optužen su nepoznati meni i vrednostima koje su vodile moj život: ljubav, poštovanje i trud. Nastaviću da se borim ka i uvek, verujući u sebe uz podršku i poverenje onih koji znaju ko sam zaista. Zauvek u mom srcu. S' ljubavlju - napisao je Brazilac.

(Telegraf.rs)