Milojević sa suzama u očima: "Žao mi je što nismo pobedili, navijači su priredili nezaboravan ambijent"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milojević se oprostio od klupe Crvene zvezde

Foto: Nikola Anđić

Fudbaleri Crvene zvezde nerešnim ishodom sa Novim Pazarom okončali su nezabroavnu sezonu 2022/23. Osvojena je titula, baš kao i Kup Srbije, međutim od sledeće sezone Miloš Milojević više neće predvoditi tim.

U izjavi nakon meča Milojević je bio vrlo emotivan, sa suzama u očima, što je potvrdio i rečima da mu je pre svega žao što za kraj nije upisan trijumf.

- Pre svega ostao sam bez reči. Žao mi je što nismo mogli poslednju utakmicu da dobijemo, žao mi je zbog navijača koji su priredili nezaboravan ambijent. Bili su tu cele sezone. Neporaženi smo,to je dobar faktor, zaslužili smo duplu krunu i nadam se da će nastaviti da navijaju ovako i sledeće sezone - izjavio je Miloš Milojević.

I trener Novog Pazara Davor Berber je imao šta da poruči, posebno na samom kraju "izlaganja" poručivši da će sledeće godine sa klupe predvoditi klub u pohodu na Evropu.

- Drago mi je što učestvujemo u ovakvoj predstavi. Čestitam Crvenoj zvezdi na fer i korektnoj borbi. Hteo bih i da im čestitam na duploj kruni. Odlično su odradili ovu sezonu. Mi smo dobro igrali u ovoj utakmici, žao mi je što je poslednje kolo, što ulazimo u formu. Mogu da obećam da će sledeće sezone sa mnom kao trenerom Novi Pazar juriti izlazak u Evropu - kazao je Berber.

Zvezdu će već od sutra sa klupe predvoditi izraelski trener Barak Bahar.

(Telegraf.rs)