Zvezda dovela prvo pojačanje od dolaska Bahara na Marakanu: Evo na koliko je potpisao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prvo pojačanje na stadionu "Rajko Mitić" od dolaska novog trenera

Foto: Jelena Grlić/FK IMT

Najavljena su pojačanja na Marakani, a jedno od njih je i stiglo u Ljutice Bogdana, doduše, ne baš zvučno, kao što se možda očekivalo.

Kako prenosi "Sportski Žurnal", Šedrak Čarls je novi fudbaler Crvene zvezde, a potpisao je ugovor na tri godine. Talentovani fudbaler rođen 2003. godine u Ljutice Bogdana stigao je iz IMT-a, gde se nametnuo u omladinskoj selekciji, kao najbolji strelac Omladinske lige Srbije, sa čak 20 postignutih golova.

Uz to, Čarls je uspeo da postigne i pogodak u seniorskoj selekciji novog učesnika Superlige Srbije, i to na meču protiv Jedinstva. Ipak, jasno je da to nije nivo takmičenja na kojem igra Crvena zvezda, te će verovatno brzonogi Nigerijac još neko vreme sačekati na priliku na Marakani.

Foto: Jelena Grlić/FK IMT

Navodno, i dalje nije poznato kakva je budućnost Čarlsa, ali moguće je da će i narednu sezonu provesti u IMT-u na pozajmici, kako bi stekao neophodno iskustvo igranja u Superligi. Kao druga opcija, pominje se Grafičar, ali ipak, ostaje nam da vidimo gde će igrati naredne sezone.

(Telegraf.rs)