Zbiljić otkrio za Telegraf: "Odbili smo ponudu Zvezde za beka, ne smemo da ih jačamo, moramo napasti titulu"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Predsednik Vojvodine je istakao da su crveno-beli već poslali ponudu za ovog fudbalera

Foto-montaža: Energotehnika Južna Bačka, Sortitoutsi.net, Wikipedia

Fudbaleri Vojvodine pred sobom imaju izuzetno važnu utakmicu, oni će u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv Apoela (prvi meč 2:1 za Kiprane u Nikoziji), gde će pokušati da se domognu i idućeg rivala (Vorskla - Dila Gori), koji će biti umnogome lakši.

Vojvodina je na Kipru pokazala jednu hrabru igru, u nekoliko navrata su bili i dosta bolji rival, međutim, falila je završnica koja je na kraju dovela do toga da pri rezultat 1:1 čitav meč ne ode "na vodenicu" Novosađana, već ostane na Kipru.

Takođe, Vojvodina je imala i tu "nesreću" da igra protiv aktuelnog šampiona Crvene zvezde u prvom kolu, gde su pretrpeli poraz od 5:0. Ipak, "Stara dama" je dala priliku nekim fudbalerima, od kojih se najviše istakao mladi bek Stefan Bukinac, a predsednik Vojvodine, Dragoljub Zbiljić, ekskluzivno je za Telegraf otkrio da je već dobio i ponudu za njega.

Bukinac je privukao pažnju Crvene zvezde, koja je momentalno reagovala, ali je Vojvodina rekla - ne.

- Imali smo ponudu Crvene zvezde za Stefana Bukinca koju smo odlukom Upravnog odbora odbili, jednostavno njemu je mesto kod nas i tek treba da sazri kao igrač, a tek onda da nakon Vojvodine potraži u inostranstvu svoj dalji put. Ne možemo dalje da jačamo Crvenu zvezdu, Vojvodina mora da se približi Zvezdi i da proba da napadne titulu u naredne dve, tri godine - otkrio je Zbiljić za Telegraf.

(Telegraf.rs)