Šta će biti sa Račićem?! Mogao bi da očekuje poziv sa madridskog broja

Vreme čitanja: oko 1 min.

U planovima Rubena Barahe ga nema

Foto: MN Press

Gde će sledeće sezone igrati Uroš Račić? Srpski reprezentativac nije u planovima Rubena Barahe, trenera Valensije, i jasno mu je stavljeno do znanja da bi za njega bilo najbolje da ode ponovo na pozajmicu.

Uprkos vrlo dobroj prošloj sezonu u Bragi i sa željom da se ove godine izbori za mesto u timu "slepih miševa", očigledno da nekadašnji kapiten tog kluba ne ceni njegove kvalitete, jer od kad je Baraha preuzeo taj tim, za Račića nije bilo više mesta.

Spekulisalo se o ponudama iz Turske, Nemačke i Dubaija, ali sada se kao možda najbolje rešenje javio Rajo Valjekano, član Primere iz predgrađa Madrida.

Kako prenosi "Union Rajo", klubu su potrebna pojačanja na sredini terena i jedan od kandidata je svakako reprezentativac Srbije, koji je pokazao dosta kvaliteta tokom boravka i u Valensiji, ali i prošle godine u portugalskoj Primeiri.

Račić je član Valensije od 2018. godine kada je stigao iz Zvezde, u međuvremenu je bio i na pozajmici u Famalikau, posle čega je dobio priliku na "Mestalji" i tokom dve sezone redovno igrao, te upisao 67 nastupa.

(Telegraf.rs)